HOE WIJ WERKEN: BEGELEIDING MET DIEPGANG

Bij Loyal Partners ervaar je hoe doelgerichtheid en zorgvuldigheid samen gaan om jou te helpen.

Natuurlijk is geen ondernemer gelijk. Iedere ondernemer heeft dan ook hulp en inzichten nodig die op de eigen specifieke situatie betrekking hebben. Daarom werken wij strikt persoonlijk. Meer over:

Met wie krijg ik te maken

Je hebt tijdens de sessies bijna uitsluitend met Jan te maken. Louise verzorgt de vormgeving van de programma’s, zorgt voor continue innovatie daarvan en schrijft de artikelen die je wekelijks van ons ontvangt.

Met Louise kun je buiten de sessies om contact hebben als je vragen hebt waar haar specialisme voor gewenst is.

Yvonne verzorgt onze administratie. Van haar ontvang je facturen en ben je in contact over betalingen.

Onze locatie

Op Kortenburg 31 in Wageningen werken en wonen we. Loyal Partners beslaat een groot deel van het pand. Op de begane grond is de spreekruimte. Hier worden de sessies gehouden en is voldoende ruimte voor 4 personen (rekening houdend met corona afstand).

Het is een afgelegen locatie in het bos. Navigatiesystemen kunnen ons vaak niet vinden. Bel daarom 5 minuten voor aankomst met 06 1412 1481 en we loodsen je naar de locatie.

Parkeren kan direct voor de deur; er is ruim parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. We hebben geen laadpaal voor de deur, maar deze is op een nabijgelegen parkeerterrein wel beschikbaar.

Referenties

Discretie vinden we van het grootste belang. Je moet je veilig voelen om willekeurig welk vraagstuk of probleem te bespreken. Daarom werken we niet met referenties op de website en kunnen we je die ook niet geven. Op de achterkant van ons boek Krachtvoer voor Ondernemers deel 2, tref je recensies van het boek aan. Hier kun je uit herleiden hoe er over ons wordt gedacht.

Corona

We houden ons strikt aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Er zijn momenteel geen maatregelen van kracht die je beletten bij ons fysiek een sessie te houden.

Hoe werkt een kennismaking

Tijdens een kennismaking stelt Jan je vragen om te bepalen of hij je kunt helpen. Issues waar jij mee worstelt komen daarbij vanzelf aan bod. Als je behoefte vraagt om expertise die buiten onze kennis- en ervaringssfeer ligt, verwijzen we je naar een expert op dat gebied.

Een kennismaking is volstrekt vrijblijvend. Dat geldt zowel voor jou als voor ons. Als wij denken niet de goede partij voor jou te zijn, gaan we niet met je aan de slag.

Aan het eind van het gesprek is vaak direct duidelijk wat we voor je kunnen doen. Als dat niet zo is omdat Jan moet nadenken over een oplossingsrichting, neemt Jan kort daarna contact met je op.

Met ons kennismaken?

Als je met ons komt kennismaken ervaar je direct onze werkwijze. Je kunt een actueel issue bespreken, maar dat is geen voorwaarde. We beheersen de techniek om door middel van het stellen van de juiste vragen, essentiële thema’s aan de oppervlakte te krijgen.

Dat leidt tot één van de volgende uitkomsten:

  • We hebben je tijdens de kennismaking al voldoende geholpen.
  • We bieden je een passend programma aan.
  • We kunnen je niet helpen en geven je aanwijzingen hoe of waar je je behoefte kunt invullen.

 

Kennismaken leidt nooit tot een verplichting; niet voor ons, niet voor jou.

Een kennismakingsgesprek duurt twee uur en is kosteloos. Een telefonische kennismaking is ook mogelijk.

Werkwijze Loyal Partners