Wie, wat en waarom

 

Wij, Jan en Louise, hebben beide ervaren hoe eenzaam het ondernemerschap kan zijn. We hebben, individueel, geworsteld met vraagstukken die we met niemand konden bespreken. We kennen de vertwijfeling, onzekerheid en spanning die daarmee gepaard gaat.

Vanuit die kennis, en met de ervaring die we als ondernemers hebben opgedaan, helpen we in Loyal Partners andere ondernemers.

We begrijpen dat je als ondernemer een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent en zelfredzaam bent. Onze werkwijze is daarop ingericht.


Hoe we leven

We hebben een bewuste levenshouding en leven een eenvoudig leven in rust, reinheid en regelmaat. Hierdoor zijn we in optimale conditie.

Doordat we een zekere afstand houden tot de massa(media), worden we nooit onderdeel van de hectiek daarvan. Zo blijven we objectief en onafhankelijk. In de dagelijkse sessies met ondernemers werken we met volle aandacht en zijn we volledig geconcentreerd op jou en jouw belangen.

We belonen onszelf met een modaal inkomen. Extra omzet besteden we aan onderzoek en publicaties ten behoeve van het ondernemerschap.

Over Loyal Partners

Wie we zijn

Loyal Partners wordt geleid door Jan Frens en Louise Knegtel. We zijn beide ervaren ondernemers die na de verkoop van onze bedrijven ons leven wijden aan het begeleiden van ondernemers.


Jan Frens

Jan is op jonge leeftijd gestart als ondernemer. Hij is gedreven om het ondernemerschap in anderen te stimuleren. Jan leeft voor zijn vak.
Hij heeft een brede interesse voor met name de psychologische aspecten van het ondernemen. In zijn werk draagt hij op discrete wijze, op de achtergrond, bij aan de groei van de ondernemer.

 

Louise Knegtel

Ook Louise wist al jong dat ze wilde ondernemen. Ze houdt ervan om ingewikkelde processen te vereenvoudigen en de kennis daarvan over te dragen.
Met haar analytische geest werkt ze mee aan de groei en verbetering van bedrijven.

Jan Frens

Jan Frens

Handtekening Jan Frens
Louise Knegtel

Louise Knegtel

Handtekening Louise Knegtel