Jezelf willen kennen

Jan Frens
13 november 2018 in Persoonlijke ontwikkeling - Leestijd 1 minuut

Jezelf willen kennen

De sleutel tot groei van je bedrijf is, dat jij als ondernemer ook groeit. Geen zakelijke groei zonder persoonlijke groei.

 

Sus jij jezelf in slaap?

Dat betekent dat je alles wat op je persoonlijke pad komt moet aangaan. Onprettige of onrustig makende gevoelens, stress of weerstand, je moet het aanpakken.

 

Als je voor de oorzaak daarvan vlucht, het wegdrukt of wegdenkt, beland je in de paradoxale situatie dát je nu juist een vervelend gevoel oplevert. En dat geldt voor ieder vervelend gevoel, ongeacht de oorzaak, of het een issue is dat nu speelt, of iets dat sluimert en dat jij structureel niet aanpakt. Want afleiding heb je genoeg.

 

Of je sust jezelf in slaap door iets te lezen dat je herkent, je bent je er enige tijd van bewust maar vervolgens ga je gewoon op de oude voet door. Je hebt jezelf wijs gemaakt dat iets begrijpen of herkennen, hetzelfde is als iets doen.

 

De beuk erin

Groeien is niet begrijpen, groeien is de beuk erin. Dat gaat met grote schokken en daarvoor is meer nodig dan een artikel lezen.

 

Als je het goed wilt doen, kies je hiervoor een onbekende, objectieve professional die weet hoe hij jou moet aanpakken. Heb ik het dan over mijzelf? Ja. Ik spaar je niet, maar heb wel hetzelfde doel:

 

Jou en je onderneming verder laten groeien.

 

 

 


Vond je het een goed artikel? Doe er iemand anders een plezier mee via de mail.
Delen op social media wordt door ons ook erg gewaardeerd.

Deel dit artikel:
Alle artikelen in de categorie: Persoonlijke ontwikkeling

Gerelateerde artikelen